Pemanas Banyu Portabel kanggo Heater Banyu ruangan
  • Air ProPemanas Banyu Portabel kanggo Heater Banyu ruangan
  • Air ProPemanas Banyu Portabel kanggo Heater Banyu ruangan
  • Air ProPemanas Banyu Portabel kanggo Heater Banyu ruangan
  • Air ProPemanas Banyu Portabel kanggo Heater Banyu ruangan

Pemanas Banyu Portabel kanggo Heater Banyu ruangan

HOTAITAI UMC sertifikasi pemanas banyu portebel 1.06GPM kanggo mesin pemanas banyu ruangan bisa nyedhiyakake banyu panas sing cepet, telas, tanpa dikarepake. Pemanas banyu portable kanggo alat pemanas banyu ruangan nduweni ukuran kompak lan awak 11lb kanggo gampang digawa. Kanthi proteksi Flameout, proteksi kegagalan Ignition, proteksi anti-pembekuan, proteksi pemanasan lan piranti anti-miring bisa njamin keamanan kulawarga. Output tenaga maksimal 28,000BTU / Hr.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

TAMPILAN AIR PANJANG-HOTANITAI

HOTAITAI UMC sertifikasi pemanas banyu portebel 1.06GPM kanggo mesin pemanas banyu ruangan bisa nyedhiyakake banyu panas sing cepet, telas, tanpa dikarepake. Pemanas banyu portable kanggo alat pemanas banyu ruangan nduweni ukuran kompak lan awak 11lb kanggo gampang digawa. Kanthi proteksi Flameout, proteksi kegagalan Ignition, proteksi anti-pembekuan, proteksi pemanasan lan piranti anti-miring bisa njamin keamanan kulawarga. Output tenaga maksimal 28,000BTU / Hr.

Solusi paling apik kanggo banyu panas ruangan, cocok kanggo perkemahan, urip RV utawa ing ngendi wae sampeyan butuh banyu panas.


KONVENIENS liyane

Tampilan duwe gelar Fahrenheit.

Selang gas lan pengatur duwe konektor cepet. Siji langkah kanggo nyambungake unit lan regulator, tanpa alat.

Aja kuwatir gas bocor.

Papan kanggo alas pancuran.

Pompa sing diwenehake, kalebu Pump Water 12V, Tutul Adaptor, Konektor Cepet, Puteri, Clamp, kabel Booster, Tas

Majelis lan Regulator Gas hos

Nomer Model

GR-129A

Standard Amerika

ANSI / UL 144 â 2014

CSA Certificate Ora

1602833

Tekanan mlebu (kPa)

250 â 1750

Tekanan Outlet (kPa)

2.74

Watesan suhu (° C)

-20 kanggo 60

Klasifikasi Regulator

Regulator Low PressureLPG

Tingkat Aliran (kg / jam)

2.0

Ukuran (mm)

25 x 70 x 1660 (selang klebu)

Bobot (kg)

0.578

Rose Mawar

Maks. Aliran Rating

(l / m)

6 (Heat Exchanger Limited)

Aliran Watesan

 

Ngalih / Off Ngalih

Aliran Variasi

 

1

Maks. Tekanan banyu

(kPa)

900

Ukuran

(mm)

220 x75 x50

Bobot

(kg)

0.14

Pompa

Nomer Model

 

FLO-2202

Daya Bekase

(V DC)

12

Panjaluk Daya

(Amps)

3.5

Jinis Pompa

 

Pump diaphragm

Tekanan Operasi Max

(psi)

35

Aliran Rating

(GPM)

1.13

Kapabilitas Priming (angkat nyedhot)

(kaki)

3

Angkat

(kaki)

8

Ukuran

(mm)

185 x 110 x65

Bobot

(kg)

0.67

ING TEMPAT PANJENENG DEMAND, KAWANAN PANJENONG ENJOY

Kanthi output tenaga maksimal 28.000BTU / Hr, bisa nyedhiake cepet, banyu panas sing tanpa telas kanthi gampang ing endi wae. Ora perlu preheat, ora perlu ngenteni. Sanalika sampeyan aktif saklar utawa mandheg mandheg, banyu bakal mili kanthi suhu sing dikarepake. Tekanan banyu sithik mulai, mung butuh 2,9 PSI tekanan banyu. 1,06 galon saben menit banyu panas sing dikarepake Kanthi panas lan banyu bisa laras.

Awak Portable sing entheng

Ukuran awak: 173â € * 69â €, bobot net: mung 11 lb, kanthi gagang stainless steel, supaya gampang digawa. Nggawa pancuran panas sing luar biasa nalika sampeyan lagi kemah, menyang pantai, ngumbah kewan-kewan sampeyan karo mesin pemanas banyu tanpa tank kasebut ing ruangan. Gantung menyang pancing utawa nggunakake krenjang sing dipasang ing sisih ndhuwur / mburi pemanas banyu gas. Pasang ing sawetara menit.

Proteksi kaping pirang-pirang

Piranti flameout, perlindungan kegagalan kontak, anti-pembekuan, nglindhungi pemanasan, perlindungan anti-miring kanggo njamin keamanan kulawarga. Otomatis mateni pasokan gas nalika geni ora sengaja lan panyebaran ora sukses. Plug saluran anti anti beku bisa ngeculake banyu ampas kanggo ngindhari pembekuan ing wilayah kadhemen utawa yen ora suwe ora ana gunane. Perlindhungan suhu banyu dhuwur ing 167 ° F.

Otomatis mateni pasokan gas yen unit kasebut ora mandheg vertikal supaya aman lan nglindhungi unit kasebut.

Ngirit lan dhuwit

Ora perlu preheat, ora perlu ngenteni. Unit kasebut bisa nyedhiyakake banyu panas sing dikarepake. Ngirit nganti 15% energi.

Panas Tags: Pemanas Banyu Portabel kanggo Heater Banyu ruangan, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Pabrik China, Grosir, Murah, Diskon, Rega, Rega murah, Tuku Diskon, CE, Quotation, Paling Anyar, Lanjut

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.