Pemanas Banyu Gas Pemanas Kontrol Pemanas
  • Air ProPemanas Banyu Gas Pemanas Kontrol Pemanas
  • Air ProPemanas Banyu Gas Pemanas Kontrol Pemanas
  • Air ProPemanas Banyu Gas Pemanas Kontrol Pemanas
  • Air ProPemanas Banyu Gas Pemanas Kontrol Pemanas
  • Air ProPemanas Banyu Gas Pemanas Kontrol Pemanas
  • Air ProPemanas Banyu Gas Pemanas Kontrol Pemanas
  • Air ProPemanas Banyu Gas Pemanas Kontrol Pemanas
  • Air ProPemanas Banyu Gas Pemanas Kontrol Pemanas
  • Air ProPemanas Banyu Gas Pemanas Kontrol Pemanas
  • Air ProPemanas Banyu Gas Pemanas Kontrol Pemanas
  • Air ProPemanas Banyu Gas Pemanas Kontrol Pemanas
  • Air ProPemanas Banyu Gas Pemanas Kontrol Pemanas
  • Air ProPemanas Banyu Gas Pemanas Kontrol Pemanas
  • Air ProPemanas Banyu Gas Pemanas Kontrol Pemanas

Pemanas Banyu Gas Pemanas Kontrol Pemanas

Pemanas banyu panel gas kaca 10L iki bisa nyuplai banyu panas instan, tanpa wates, sing dikarepake. Penggemar suhu pemanasan jinis gas dipeksa dipasang ing tembok, kanthi ukuran kompak, gampang dipasang. Penggemar suhu tetep meksa pemanas banyu gas kanthi perlindungan flameout, Perlindhungan kegagalan tanpa gangguan, perlindungan anti-pembekuan, nglindhungi pemanasan, lan sapiturute bisa njamin keamanan kulawarga.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pemanas Banyu Gas Pemanas Kontrol Pemanas


Suhu tetep, listrik dadi pemanas banyu Gas nganggo turbo, tampilan layar tutul


Pambuka Produk

Pemanas banyu panel gas kaca 10L iki bisa nyuplai banyu panas instan, tanpa wates, sing dikarepake. Penggemar suhu pemanasan jinis gas dipeksa dipasang ing tembok, kanthi ukuran kompak, gampang dipasang. Penggemar suhu tetep meksa pemanas banyu gas kanthi perlindungan flameout, Perlindhungan kegagalan tanpa gangguan, perlindungan anti-pembekuan, nglindhungi pemanasan, lan sapiturute bisa njamin keamanan kulawarga.

Parameter Produk (Spesifikasi)

Aliran Banyu (L / min)
â-³T = 25K
10L 12L 13L
Beban sing digawe panas 20kW 24kW 26kW
Jinis gas NG / LPG
Jinis model Jinis Exhaust Fan paksa
Jinis rame Gangguan pulsa otomatis
Diameteripun pipa Flue baja tahan karat, diameter: 60Ï 60mm / 90Ï 90mm
Tekanan banyu sing Applied 0.01-0.75Mpa
Pasokan tenaga 220V utawa 110V, 50HZ
Gas Inlet G 1/2 & # 8221;
Inlet banyu G 1/2 & # 8221;
Outlet banyu G 1/2 & # 8221;

Product Product

1.Suhu suhu banyu kanthi stabil, ora ana fluktuasi gedhe, luwih becik kanggo bocah lan wong tuwa; Pengalaman mandi sing apik;

2.Daya nganggo listrik 220V / 110V, tanpa batere;

3.Piwiti tekanan banyu wiwitan, luwih becik kanggo bangunan dhuwur, omah lawas, lsp;

4. Ngirit tingkat panas, efisiensi panas nganti 88%; Lingkungan lingkungan;

5.Produksi panas bebas oksigen; Lingkungan lingkungan;

6.Tono tombol, layar tutul sing elegan; gampang operasi; Desain modis;

7. Aliran banyu gedhe (kasedhiya 10L-13L);

8.Sampeyan tinimbang jinis flue. Gunakake hawa njaba kanggo pangobongan lan wasap ing njaba. Bisa dipasang ing kamar mandi;

9. Piranti keselamatan, flameout, over pressure banyu, over pemanasan, pangatusan, over pressure angin, blok flue lan anti-beku, dll.

10. Ing mangsa adhem, penukar panas ora bakal beku lan rusak.

Paket lan Pangiriman

Tombol lan tampilan sing dipilih

Panas Tags: Pemanas Suhu Gas Kaku Tekanan Suhu Konstan, Pemanas Air Gas, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Pabrik China, Grosir, Murah, Diskon, Rega, Rega murah, Tuku Diskon, CE, Quotation, Paling Anyar, Lanjut

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.