Tekanan Pemanas Banyu Gas Miwiti Pemanas Sedheng
  • Air ProTekanan Pemanas Banyu Gas Miwiti Pemanas Sedheng
  • Air ProTekanan Pemanas Banyu Gas Miwiti Pemanas Sedheng
  • Air ProTekanan Pemanas Banyu Gas Miwiti Pemanas Sedheng
  • Air ProTekanan Pemanas Banyu Gas Miwiti Pemanas Sedheng

Tekanan Pemanas Banyu Gas Miwiti Pemanas Sedheng

Pemanas banyu gas start-upelue tekanan banyu murah iki bisa nyedhiyakake banyu panas sing tanpa telas, telas. Tembok dipasang, kanthi ukuran kompak, gampang diinstal. mesin pemanas banyu gas start-upelue kurang kanthi protes flameout, Perlindhungan kegagalan tanpa gangguan, pangreksan anti-pembekuan, liwat perlindungan pemanasan, lan sapiturute bisa njamin keamanan kulawarga.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

TAMPILAN AIR KENE AIR DIGUNAKI GULA AIR GAS AIR GAS

Pambuka Produk

Pemanas banyu gas start-upelue tekanan banyu murah iki bisa nyedhiyakake banyu panas sing tanpa telas, telas. Tembok dipasang, kanthi ukuran kompak, gampang diinstal. mesin pemanas banyu gas start-upelue kurang kanthi protes flameout, Perlindhungan kegagalan tanpa gangguan, pangreksan anti-pembekuan, liwat perlindungan pemanasan, lan sapiturute bisa njamin keamanan kulawarga.

Parameter Produk (Spesifikasi)

Aliran Banyu (L / min)
â-³T = 25K
5L 6L 8L 10L 12L 14L 16L
Ukuran Produksi 440 * 300 * 130mm 440 * 300 * 135mm 520 * 320 * 168mm 550 * 330 * 188mm 610 * 350 * 188mm 650 * 400 * 188mm 700 * 440 * 200mm
Ukuran Kemasan 525 * 360 * 200mm 525 * 360 * 200mm 630 * 370 * 225mm 635 * 395 * 245mm 710 * 410 * 245mm 745 * 455 * 250mm 800 * 495 * 260mm
G.Wong Wengi 5.9kg 6.3kg 8.3kgs 9,6kgs 10.5kgs 12.3kgs 14,7kg
Loading Kapasitas
(20'GP / 40'GP / 40'HQ)
800 pcs / 1600 pcs / 1900 pcs 800 pcs / 1600 pcs / 1900 pcs 550pcs / 1100pcs / 1300pcs 490pcs / 980pcs / 1150pcs 420 pcs / 840 pcs / 1000 pcs 350pcs / 700pcs / 810pcs 280pcs / 560pcs / 650pcs

Product Product

1. Jembar jembar, kapasitas banyu panas instan saka 5L-18L

2. Tekanan banyu wiwitan kanthi murah ing 0,01MPa, apik kanggo omah lawas, bangunan dhuwur, lsp.

3. Perlindhungan multi-safety, kaya pangreksan kanthi panas, Perlindhungan anti-garing, piranti pencucuhan pulsa otomatis, Perlindhungan geni, otomatis mati nalika pembakaran ora lengkap.

4. Werna awak selektif sing beda;

5. Beda suhu terpilih beda;

6. Beda knobs sing beda-beda; stiker pilihan beda utawa papan hiasan.

7. Pangaturan mangsa / mangsa panas, suhu banyu panas dadi luwih nyaman

8. 20 utawa 40 menit wektu sing kasedhiya

9. 2 batere didhukung.

Paket lan Pangiriman

Tombol lan tampilan sing dipilih

Panas Tags: Tekanan Pemanas Banyu Miwiti Sedheng Tekan Banyu, China, Produsen, Pembekal, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Murah, Diskon, Harga, rega murah, Diskon Tuku, CE, Sebut Harga, Paling Anyar, Lanjut

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.