Jenis pemanas banyu tetep Bateri suhu 1PC
  • Air ProJenis pemanas banyu tetep Bateri suhu 1PC
  • Air ProJenis pemanas banyu tetep Bateri suhu 1PC

Jenis pemanas banyu tetep Bateri suhu 1PC

Alat pemanas banyu Baterei Suhu Constant Suhu 1PC iki bisa nyedhiyakake banyu panas sing tanpa telas, telas. Tembok dipasang, kanthi ukuran kompak, gampang diinstal. Jenis suhu Suhu Konstan 1PC Pemanas banyu gas batere kanthi proteksi flameout, perlindungan Gagal pengapian, perlindungan anti-pembekuan, nglindhungi proteksi panas, lsp. Bisa njamin keamanan kulawarga.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jenis pemanas banyu tetep Bateri suhu 1PC


Suhu tetep, pemanas banyu Gas tanpa bathi, tampilan layar tombol


Pambuka Produk

This Jenis pemanas banyu tetep Bateri suhu 1PC can supply instant, endless, on-demand hot water. It’s wall mounted, with compact size, easy for installation. Constant Temperature flue type 1PC Battery gas water heate with flameout protection, Ignition failure protection, anti-freezing protection, over heating protection, etc. can ensure the family safety.


Parameter Produk (Spesifikasi)

Aliran Banyu (L / min)
â-³T = 25K
12L 14L 16L
Ukuran Produksi 610 * 350 * 188mm 650 * 400 * 188mm 700 * 440 * 200mm
Ukuran Kemasan 710 * 410 * 245mm 745 * 455 * 250mm 800 * 495 * 260mm
G.Wong Wengi 10.5kgs 12.3kgs 14,7kg
Loading Kapasitas
(20'GP / 40'GP / 40'HQ)
420 pcs / 840 pcs / 1000 pcs 350pcs / 700pcs / 810pcs 280pcs / 560pcs / 650pcs

Product Product

1. 0.01MPa tekanan banyu wiwitan, apik kanggo omah lawas, bangunan dhuwur, lsp.

2. Beda suhu termostatik ± 1â ƒ, outlet suhu panas stabil, sing apik kanggo wong tuwa lan bocah-bocah.

3. suhu kisaran suhu 37â "ƒ-70â" ƒ.

4. Mung butuh 1pc baterai 1.5V.

5. Panel tombol, gampang operasi.

6. Pemriksaan mandiri

7. Proteksi multi-safety

8. Indikator daya batere sithik

9. Crime, chimney gaya Eropa, exchanger tembaga sing bebas oksigen


Paket lan Pangiriman

Tombol lan tampilan sing dipilih

Panas Tags: Jenis pemanasan banyu Baterei Suhu 1PC, China, Produsen, Pembekal, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Murah, Diskon, Harga, rega murah, Diskon Tuku, CE, Sebut Harga, Paling Anyar, Lanjut

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.