Pemanas banyu jinis flue suhu sing dipasang karo listrik
  • Air ProPemanas banyu jinis flue suhu sing dipasang karo listrik

Pemanas banyu jinis flue suhu sing dipasang karo listrik

Alat pemanas banyu gas jenis tipe iki tetep digunakake karo listrik bisa nyedhiyakake banyu panas sing cepet, telas, tanpa dikarepake. Tembok dipasang, kanthi ukuran kompak, gampang diinstal. Pemanas banyu jinis flue suhu sing dipasang karo listrik kanthi perlindungan flameout, Perlindhungan gagal kegagalan, perlindungan anti-pembekuan, nglindhungi perlindungan pemanasan, lan sapiturute, bisa njamin keamanan kulawarga.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pemanas banyu jinis flue suhu sing dipasang karo listrik


Suhu tetep, listrik dadi pemanas banyu Gas tanpa turbo, tampilan layar tutul

Pambuka Produk

This type Pemanas banyu jinis flue suhu sing dipasang karo listrik can supply instant, endless, on-demand hot water. It’s wall mounted, with compact size, easy for installation. Pemanas banyu jinis flue suhu sing dipasang karo listrik with flameout protection, Ignition failure protection, anti-freezing protection, over heating protection, etc. can ensure the family safety.

Parameter Produk (Spesifikasi)

Aliran Banyu (L / min)
â-³T = 25K
10L 12L 14L 16L
Ukuran Produksi 610 * 350 * 188mm 610 * 350 * 188mm 650 * 400 * 188mm 700 * 440 * 200mm
Ukuran Kemasan 710 * 410 * 245mm 710 * 410 * 245mm 745 * 455 * 250mm 800 * 495 * 260mm
G.Wong Wengi 10.2kgs 10.5kgs 12.3kgs 14,7kg
Loading Kapasitas
(20'GP / 40'GP / 40'HQ)
420 pcs / 840 pcs / 1000 pcs 420 pcs / 840 pcs / 1000 pcs 350pcs / 700pcs / 810pcs 280pcs / 560pcs / 650pcs

Product Product

1. Tekanan banyu wiwitan 0,01MPa, apik kanggo omah tuwa, gedhong dhuwur, lsp.

2. Bedane suhu termostatik ± 1â „difference, suhu banyu panas outlet stabil, apik kanggo wong tuwa lan bocah.

3. suhu kisaran 35â "ƒ-65â" ƒ.

4. 220V utawa 110V Listrik aktif

5. Tutul layar tutul, gampang operasi.

6. Pemriksaan mandiri

7. Proteksi multi-safety

8. Ora turbo, kurang swara

9. Crime, chimney gaya Eropa, exchanger tembaga sing bebas oksigen

10. 0,01MPa tekanan banyu wiwitan, apik kanggo omah lawas, bangunan dhuwur, lsp.

Paket lan Pangiriman

Tombol lan tampilan sing dipilih

Panas Tags: Pemanas banyu jenis gas pancet suhu didukung listrik, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Pabrik China, Grosir, Murah, Diskon, Rega, Rega murah, Tuku Diskon, CE, Quotation, Paling Anyar, Lanjut

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.