Produk

View as  
 
  • Exchanger panas sirkuit kaping pindho iki digawe saka tembaga tanpa oksigen murni, nggunakake tabung sing ditambahi lan proses angos lengkap sing bisa nyuda resistensi panas transfer panas, lan nggunakake sirip transfer panas sing ditingkatake sing nduweni efisiensi termal sing dhuwur. Lumahing ditutupi cat cet tahan suhu tinggi lan solidified. Ora ana polusi nalika produksi. Urip produk bisa tekan luwih saka sepuluh taun lan bisa ngatur produk seri jinis iki saka 16 kW nganti 40 kW miturut kabutuhan pelanggan.

  • Exchanger panas sirkuit iki digawe saka tembaga bebas oksigen kanthi nggunakake tabung sing ditambahi lan proses angos lengkap sing bisa nyuda resistensi panas transfer panas, lan nggunakake sirip transfer panas sing ditambah efisien termal. Lumahing ditutupi cat cet tahan suhu tinggi lan solidified. Ora ana polusi nalika produksi. Urip produk bisa luwih saka sepuluh taun. Ana muffler stainless steel SUS304 ing njero tabung, sing ramah lingkungan lan bisa ngindhari swara ing suhu banyu dhuwur. Kita bisa ngatur jinis produk seri iki saka 16 kw nganti 40 kw miturut kabutuhan pelanggan.

  • Exchanger panas piring iki digawe saka stainless steel SUS304 kanthi prosès ngentosan vakum sing lengkap, kanthi efisiensi konversi panas sing dhuwur. Lembar lempung kanthi gaya corrugates kanthi nyata kanggo nyuda resistensi aliran banyu lan nyegah panyekat internal. Permukaan khusus dipoles supaya tampil apik. Proses produksi ramah lingkungan lan bisa ngatur produk seri kaya iki saka 16 kW nganti 40 kW miturut kebutuhan pelanggan.

  • Pemanas banyu panel gas kaca 10L iki bisa nyuplai banyu panas instan, tanpa wates, sing dikarepake. Tembok dipasang, kanthi ukuran kompak, gampang diinstal. Kanthi perlindungan flameout, perlindungan kegagalan Ignition, perlindungan anti-pembekuan, nglindhungi pemanasan, lan sapiturute bisa njamin keamanan kulawarga.

  • Pemanas banyu gas jenis 10L umum iki bisa nyedhiyakake banyu panas sing tanpa teles, telas. Tembok dipasang, kanthi ukuran kompak, gampang diinstal. Kanthi perlindungan flameout, perlindungan kegagalan Ignition, perlindungan anti-pembekuan, nglindhungi pemanasan, lan sapiturute bisa njamin keamanan kulawarga.

  • Pemanas banyu gas jinis iki bisa nyedhiyakake banyu panas sing tanpa telas, tanpa telas. Tembok dipasang, kanthi ukuran kompak, gampang diinstal. Kanthi perlindungan flameout, perlindungan kegagalan Ignition, perlindungan anti-pembekuan, nglindhungi pemanasan, lan sapiturute bisa njamin keamanan kulawarga.