Pemanas Banyu Gas Jenis Tepung Umum
  • Air ProPemanas Banyu Gas Jenis Tepung Umum
  • Air ProPemanas Banyu Gas Jenis Tepung Umum
  • Air ProPemanas Banyu Gas Jenis Tepung Umum
  • Air ProPemanas Banyu Gas Jenis Tepung Umum
  • Air ProPemanas Banyu Gas Jenis Tepung Umum
  • Air ProPemanas Banyu Gas Jenis Tepung Umum
  • Air ProPemanas Banyu Gas Jenis Tepung Umum
  • Air ProPemanas Banyu Gas Jenis Tepung Umum
  • Air ProPemanas Banyu Gas Jenis Tepung Umum
  • Air ProPemanas Banyu Gas Jenis Tepung Umum
  • Air ProPemanas Banyu Gas Jenis Tepung Umum
  • Air ProPemanas Banyu Gas Jenis Tepung Umum
  • Air ProPemanas Banyu Gas Jenis Tepung Umum
  • Air ProPemanas Banyu Gas Jenis Tepung Umum
  • Air ProPemanas Banyu Gas Jenis Tepung Umum
  • Air ProPemanas Banyu Gas Jenis Tepung Umum
  • Air ProPemanas Banyu Gas Jenis Tepung Umum
  • Air ProPemanas Banyu Gas Jenis Tepung Umum
  • Air ProPemanas Banyu Gas Jenis Tepung Umum
  • Air ProPemanas Banyu Gas Jenis Tepung Umum

Pemanas Banyu Gas Jenis Tepung Umum

Pemanas banyu gas jenis 10L umum iki bisa nyedhiyakake banyu panas sing tanpa teles, telas. Tembok dipasang, kanthi ukuran kompak, gampang diinstal. Kanthi perlindungan flameout, perlindungan kegagalan Ignition, perlindungan anti-pembekuan, nglindhungi pemanasan, lan sapiturute bisa njamin keamanan kulawarga.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pemanas banyu gas 10L U Series

Pambuka Produk

Pemanas banyu gas jenis 10L umum iki bisa nyedhiyakake banyu panas sing tanpa teles, telas. Tembok dipasang, kanthi ukuran kompak, gampang diinstal. Kanthi perlindungan flameout, perlindungan kegagalan Ignition, perlindungan anti-pembekuan, nglindhungi pemanasan, lan sapiturute bisa njamin keamanan kulawarga.

Parameter Produk (Spesifikasi)

Aliran Banyu (L / min)
T = 25K
5L 6L 8L 10L 12L 14L 16L 18L
Beban sing digawe panas 10kW 12kW 16kW 20kW 24kW 28kW 32kW 36kW
Jinis gas NG / LPG
Jinis rame Gangguan pulsa otomatis
Diameteripun pipa Flue Φ90mm Φ90mm Φ110mm Φ110mm Φ110mm Φ130mm Φ130mm Φ130mm
Tekanan banyu sing Applied  0.025-0.75Mpa
Pasokan tenaga DC, 3V
Gas Inlet G 1/2 & # 8221;
Inlet banyu G 1/2 & # 8221;
Outlet banyu G 1/2 & # 8221;
Ukuran Produksi 440 * 300 * 138mm 440 * 300 * 135mm 520 * 320 * 168mm 550 * 330 * 188mm 610 * 350 * 188mm 650 * 400 * 188mm 700 * 440 * 200mm 700 * 440 * 200mm
Ukuran Kemasan 525 * 360 * 200mm 525 * 360 * 200mm 630 * 370 * 225mm 635 * 395 * 245mm 710 * 410 * 245mm 745 * 455 * 250mm 800 * 495 * 260mm 800 * 495 * 260mm
G.Wong Wengi 5.5kgs 5.9kg 7.8kgs 9.2kgs 10.5kgs 13.2kgs 15.3kgs 16.3kg
Loading Kapasitas
(20'GP / 40'GP / 40'HQ)
800 pcs / 1600 pcs / 1900 pcs 550pcs / 1100pcs / 1300pcs 490pcs / 980pcs / 1150pcs 420 pcs / 840 pcs / 1000 pcs 350pcs / 700pcs / 810pcs 280pcs / 560pcs / 650pcs

Product Product

1ï¼ ‰ Wide range, telas, tankless, kapasitas banyu panas cepet saka 5L-18L

2) Proteksi macem-macem, kaya pangreksan kanthi pemanasan sing luwih gedhe, Perlindhungan anti-garing, piranti pencucuhan pulsa otomatis, Perlindhungan geni, otomatis mati nalika pembakaran ora lengkap.

3) Tampilan suhu sing beda;

4) Beda knobs sing beda-beda;

5) Penyesuaian musim dingin / musim panas, supaya suhu banyu panas luwih kepenak

6) wektu 20 utawa 40 min kasedhiya

7) 2 batere didhukung

Paket lan Pangiriman

Tombol lan tampilan sing dipilih

Panas Tags: Pemanas Banyu Gas Jenis Tepung Umum, China, Pabrikan, Pembekal, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Murah, Diskon, Rega, Rega murah, Tuku Diskon, CE, Sebut Harga, Anyar, Lanjut

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.