Mesin pemanas
  • Air ProMesin pemanas
  • Air ProMesin pemanas

Mesin pemanas

Pemanas banyu gas jinis iki bisa nyedhiyakake banyu panas sing tanpa telas, tanpa telas. Tembok dipasang, kanthi ukuran kompak, gampang diinstal. Kanthi perlindungan flameout, perlindungan kegagalan Ignition, perlindungan anti-pembekuan, nglindhungi pemanasan, lan sapiturute bisa njamin keamanan kulawarga.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Suhu tetep, listrik dadi pemanas banyu Gas kanggo nggunakake ruangan.

Pambuka Produk

Pemanas banyu gas jinis iki bisa nyedhiyakake banyu panas sing tanpa telas, tanpa telas. Tembok dipasang, kanthi ukuran kompak, gampang diinstal. Kanthi perlindungan flameout, perlindungan kegagalan Ignition, perlindungan anti-pembekuan, nglindhungi pemanasan, lan sapiturute bisa njamin keamanan kulawarga.

Parameter Produk (Spesifikasi)

Aliran Banyu (L / min)
â-³T = 25K
20L 28L
Ukuran Produksi 643 * 400 * 186mm 712 * 435 * 218mm
Ukuran Kemasan 653 * 410 * 203mm 722 * 445 * 228mm
G.Wong Wengi 17.2kgs 18.5kgs

Product Product

1. Aliran banyu sing gedhe, pasokan banyu multi-titik kanthi suhu tetep.

2. Kontrol suhu aliran sensor tepat

3. Teknologi pembakaran hemat energi sing efektif kanthi efisiensi panas paling dhuwur nganti 90%

4. Teknologi kontrol kabel / kabel tanpa kabel

5. Proteksi safety kaping pirang-pirang, kontrol pamriksa cerdas nyata-wektu

6. Pa suhu suhu 30-65â "„

Paket lan Pangiriman

Tombol lan tampilan sing dipilih

Panas Tags: Pemanas Banyu Gas Luar, China, Produsen, Pembekal, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Murah, Diskon, Rega, Rega murah, Tuku Diskon, CE, Sebut Harga, Paling Anyar, Lanjut

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.