Pemanas Water Gas Pemanas
  • Air ProPemanas Water Gas Pemanas
  • Air ProPemanas Water Gas Pemanas
  • Air ProPemanas Water Gas Pemanas
  • Air ProPemanas Water Gas Pemanas
  • Air ProPemanas Water Gas Pemanas
  • Air ProPemanas Water Gas Pemanas
  • Air ProPemanas Water Gas Pemanas
  • Air ProPemanas Water Gas Pemanas

Pemanas Water Gas Pemanas

Pemanas banyu panel gas kaca 10L iki bisa nyuplai banyu panas instan, tanpa wates, sing dikarepake. Tembok dipasang, kanthi ukuran kompak, gampang diinstal. Kanthi perlindungan flameout, perlindungan kegagalan Ignition, perlindungan anti-pembekuan, nglindhungi pemanasan, lan sapiturute bisa njamin keamanan kulawarga.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pemanas banyu gas 10L nganggo panel kaca

Pambuka Produk

Pemanas banyu panel gas kaca 10L iki bisa nyuplai banyu panas instan, tanpa wates, sing dikarepake. Tembok dipasang, kanthi ukuran kompak, gampang diinstal. Kanthi perlindungan flameout, perlindungan kegagalan Ignition, perlindungan anti-pembekuan, nglindhungi pemanasan, lan sapiturute bisa njamin keamanan kulawarga.

Parameter Produk (Spesifikasi)

Aliran Banyu (L / min)
â-³T = 25K
6L 8L 10L 12L
Ukuran Produksi 440 * 300 * 135mm 520 * 320 * 168mm 550 * 330 * 188mm 610 * 350 * 188mm
Ukuran Kemasan 525 * 360 * 200mm 630 * 370 * 225mm 635 * 395 * 245mm 710 * 410 * 245mm
G.Wong Wengi 7.3kg 9.4kg 11.1kgs 12.7kgs
Loading Kapasitas
(20'GP / 40'GP / 40'HQ)
800 pcs / 1600 pcs / 1900 pcs 550pcs / 1100pcs / 1300pcs 490pcs / 980pcs / 1150pcs 420 pcs / 840 pcs / 1000 pcs

Product Product

1ï¼ glass Kaca sing disorot nganggo gambar sing disesuaikan; kekandelan kaca: 4mm, Film jeblug ing mburi,

2) Proteksi macem-macem, kaya pangreksan kanthi pemanasan sing luwih gedhe, Perlindhungan anti-garing, piranti pencucuhan pulsa otomatis, Perlindhungan geni, otomatis mati nalika pembakaran ora lengkap.

3) Tampilan suhu sing beda;

4) Beda knobs sing beda-beda;

5) Penyesuaian musim dingin / musim panas, supaya suhu banyu panas luwih kepenak

6) wektu 20 utawa 40 min kasedhiya

7) 2 batere didhukung

Paket lan Pangiriman

Tombol lan tampilan sing dipilih

Panas Tags: Pemanas Air Pintu Kaca Kaca, China, Produsen, Pembekal, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Murah, Diskon, Rega, Rega murah, Tuku Diskon, CE, Sebut Harga, Paling Anyar, Lanjut

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.