Gas Dandang

Dandang gas kasebut nduweni font gedhe kanggo nampilake suhu banyu, sing trep kanggo nggayuh status operasi alat dandang lan sistem kasebut. Ing suhu banyu bisa disetel sak suwene saka 10â "ƒ nganti 90â" ƒ. Boiler kanthi otomatis ngombe sistem kasebut utawa menehi banyu panas kanggo pangguna lan adus.

Sistem kontrol ketel gas ngontrol wiwitan lan mandege pompa sirkulasi miturut suhu banyu ketel. Pompa sirkulasi banyu panas diwiwiti nalika banyu boiler tekan suhu banyu watesan ndhuwur, banjur pompa sirkulasi banyu panas mandheg nalika suhu banyu watesan ngisor wis ditemtokake.

Dandang gas horisontal nduweni struktur bali teles lengkap telung, nganggo tungku gedhe, desain pipa asap tebal, nambah radiasi pawon lan penyerapan kelembapan, lan kanthi efektif ngirit energi lan nyuda konsumsi. Pangguna pipa asap benang lan tungku beralun nambah efek transfer panas lan nulungi panggunaan bahan bakar.

Dandang gas kabeh uga dilindhungi anti-panas (yen suhu banyu ing keren geni luwih dhuwur, pembakar bakal kanthi otomatis mandheg kerja lan penggawe buzzer, perlindungan overheating sekunder (nalika suhu cangkang dandang ngluwihi 105â "„, sirkuit sekunder bakal bakal dipotong kanthi otomatis) kanggo nyegah pangreksan banyu sing garing (nalika banyu boiler kurang saka tingkat banyu sing sithik banget, boiler mandheg nyambut gawe lan weker buzz ditanggepi), lan proteksi bocor boiler (sistem kontrol ndeteksi bocor listrik lan bakal kanthi otomatis ngilangi kekuwatan sawise sirkuit cendhak).

Dandang gas ngetrapake jampel kaca lapisan empar kelas dhuwur, lan piring baja warna putih sing misuwur digunakake minangka bungkus njaba, sing nduweni rasa panas lan kurang anti-karat.
View as  
 
  • Desain Gas Boiler umum gaya busana Eropa kanthi tampilan LCD layar gedhe, tombol sentuhan, gampang dikendhaleni. Ketel Gas umum bisa nuduhake status aktif lan kombinasi kanthi akurat, bisa ngontrol komputer lan sistem inspeksi awake dhewe sing cerdas. Boiler Gas Umum duwe penggemar, sepompa, sistem pembakaran sing paling sepi, kamar mandi, sistem independen pemanasan independen, luwih adaptasi.

 1 
{tembung kunci} kanthi murah bisa didol saka Zhongshan Gastek Home Appliance Company Limited. Sugeng rawuh kanggo tuku {kunci} paling anyar lan canggih saka pabrik, produk duwe sertifikat CE, bisa menehi penawaran harga murah lan rega sing cukup kanggo sampeyan.