Napa Pilih US

Kekuwatan Pabrik

Diadegake ing 2011, perusahaan kasebut minangka pabrikan OEM khusus kanggo produksi pemanas banyu gas.

Jaminan Kualitas

Produk kasebut wis lulus CE, ROHS, CSA, AGA, NORM lan sertifikasi internasional liyane

Kerjasama

Ekspor menyang Asia Tenggara, Timur Tengah, Australia, Afrika Lor, Amerika Lor, Amérika Kidul lan Eropa.

Rega Saingan

Kita wis dadi kualitas sing paling apik lan rega kompetitif kanggo entuk reputasi, 24 jam kanggo pelanggan

Aplikasi Produk

Banyu panas njero omah, tujuan banyu panas, Tujuan banyu panas komersial kaya hotel, restoran, sekolah, lsp.

Perangkat lanjutan

Baris perakitan kanthi otomatis, Lab inspeksi bagean lan komponen, pusat uji produk rampung, pusat R&D, simulasi Gas lan pusat analisis.

  • Babagan Kita

Madeg ing 2011, Zhongshan Gastek Home Appliance Company Limited minangka produsen OEM profesional kanggo pemanas banyu gas lan dandang gas umum. Perusahaan kita wis menang sertifikat ISO9001 lan umume produk wis entuk sertifikat internasional kaya CE, ROHS, CSA, AGA, NORM, lan sapiturute. Kanthi kerja sing inovatif lan angel tim teknis, kita ngluncurake produk teknologi novel menyang pasar saben taun. We welcome syarat ODM saka saindenging jagad. Kita bisa nyukupi syarat khusus kanggo desain. Kanthi kualitas lan kompetitif paling apik, produk kita wis diekspor menyang Asia Kidul-Wétan, Timur Tengah, Australia, Afrika Lor, Amerika Lor, Amerika Selatan, lan Eropa.

Maca liyane