Babagan Kita

Madeg ing 2011, Zhongshan Gastek Home Appliance Company Limited minangka produsen OEM profesional kanggo pemanas banyu gas lan dandang gas umum.

 

Perusahaan kita wis menang sertifikat ISO9001 lan umume produk wis entuk sertifikat internasional kaya CE, ROHS, CSA, AGA, NORM, lsp.

Kanthi kerja inovatif lan kerja keras tim teknis kita, kita ngluncurake produk teknologi novel menyang pasar saben taun:

Kita minangka salah sawijining perusahaan pertama sing nyedhiyakake teknologi anyar kanthi suhu suhu modern kanthi model draf alam duktus;

Kita minangka salah sawijining perusahaan kaping 1 kanggo ngliwati tes AGA kanggo pasar Australia kanggo pemanas camping

Kita wis cukup berpengalaman kanggo solusi tekanan banyu kurang, kita minangka perusahaan kaping pisanan sing ningkatake sistem penginderaan aliran banyu ing pasar Amerika Latin;

Kita ngrancang pemanas banyu gas khusus kanggo nyukupi kebutuhan kanggo tujuan komersial kanggo para klien saka India

……

We welcome syarat ODM saka saindenging jagad. Kita bisa nyukupi syarat khusus kanggo desain.

 

Kanthi rega paling apik lan kompetitif, produk kita wis diekspor menyang Asia Tenggara, Timur Tengah, Australia, Afrika Lor, Amerika Lor, Amerika Selatan, lan Eropa.

Kita negesake babagan kontrol kualitas ing saben langkah manufaktur kalebu desain lan alat, uji komponen, tes fungsi sajrone pemasangan, lan tes produk akhir.

Kita nduwe peralatan uji coba sing paling maju kanggo njamin kualitas lan kinerja produk kita: kita wis nandur modhal lan sistem simulasi gas kanggo nggawe simulasi gas saka macem-macem negara / wilayah; kita wis nandur modal kabeh mesin sing dibutuhake kanggo bagean lan komponen kanggo njamin kualitas bahan mlebu; kita wis nginep mesin tes paling maju kanggo nyoba produk rampung. Kabeh staf kita dilatih kanthi becik lan kabeh prosedur ditindakake sesuai karo syarat ISO9001.

Tujuane kanggo nyedhiyakake produk berkualitas tinggi kanthi rega sing apik kanggo kabeh pelanggan.

 

Kanggo informasi luwih lengkap babagan perusahaan lan produk, hubungi kita saiki.