Warta Industri

Mung telung langkah kanggo nemokake pemanas banyu gas sing tepat

2020-08-05
Nalika tekan musim gugur lan mangsa adhem, suhu saya mudhun banget, lan cuaca sing adhem ndadekake kita luwih kepenak kanggo luwih anget. Ing swasana sing medeni iki, bisa adus panas ing jedhing, yaiku rasa seneng, ayo masarakat njupuk sedina sing gampang dibuwang.



Ing saikimesin pemanas banyumacem-macem produk pasar, ingmesin pemanas banyu product of different type, parameter specification makes a person dazzling. Accordingly how to choose a suitable mesin pemanas banyu, just be to let the body get loosen, the key that experiences the happiness of bath.



Deleng panjaluk nyata, bisa



Unlike an electric mesin pemanas banyu, which can visually see liters, a gas mesin pemanas banyu's "liter" refers to the amount of water it can heat per minute. For example, a gas mesin pemanas banyu rated at 16 liters means that it can provide 16 liters of hot water in one minute.



Umume, luwih becik nggunakake 12L nganti 16L yen pawon sing duwe jedhing loro. Yen pawon kanthi kamar mandi siji, becik milih 8L-12L. Luwih becik milih 12L. Nanging yen bangunan kaping pindho utawa villa, jamban luwih akeh, kemungkinan bisa entuk 3 utawa 4, mula luwih becik milih 16L ing ndhuwur.